Polku Minuun

Enter your text here...

Polku minuun

Astu lähemmäs itseäsi ja sitä, kuka sinä olet!
Millaista tarinaa kerrot itsestäsi itsellesi?

Yhteys itseen ja se, miten katsomme itseämme vaikuttavat kaikkeen ympärillämme. Se määrittelee miten näemme ja suhtaudumme ympärillämme olevaan maailmaan - miten kohtelemme itseämme sekä miten olemme suhteessa toisiin ihmisiin ja ympärillämme tapahtuviin asioihin.

Kutistatko itsesi vai annatko itsesi loistaa? Kritisoitko itseäsi peilin ääressä vai kannustatko itseäsi tulevaan päivään? Painavatko mieltäsi menneet asiat, jotka vaikuttavat sinuun edelleen?

Suhde itseen on tärkein ihmissuhteemme. Jos se ei voi hyvin, mikään muukaan ei voi hyvin.

Pysähdy itsesi äärelle Polku minuun -kuvauksissa

Tule nähdyksi ja kuulluksi

Polku minuun johdattaa sinut erilaisilla kysymyksillä ja tehtävillä muistoihisi, kokemuksiisi ja tunteisiisi, sinun tarinaasi. Kaikki tunteet ovat sallittuja ja kannustan sinua kokemaan tunteesi täysin!

Näe se sisäinen voima ja kauneus, joka sinussa on

Tässä minäkuvaa vahvistavassa kuvauksessa on kyse muutoksesta. Se tarjoaa sinulle kokemuksen, jossa saat tulla kuulluksi ja nähdyksi, itse itsellesi, lempeästi ja hyväksyen. Tietoisuutesi itsestäsi lisääntyy.

Kotiinviemisenä sinulla on dokumentaarinen kuva itsestäsi ja tarinastasi, jonka avulla voit nähdä itsesi kokonaisena sekä löytää lisää hyväksyntää itseäsi kohtaan. Niin sisäinen kuin ulkoinen itseluottamuksesi nousee.

Minäkuvaa vahvistava ja voimauttava kokemus

Tapaamisessamme saat olla rennosti, omana itsenäsi, ilman tarvetta olla tietyllä lailla, tietyssä roolissa tai poseeraten. Saat olla sinä, sellaisena kuin olet. Lopputuloksena syntyy tarina matkastasi, jonka kruunaa kuvistasi koostettu video.

Polku minuun auttaa sinua katsomaan itseäsi hyväksyvämmin, armollisemmin ja lempeämmin. 

Sinä saat...
 • Hetken itsellesi ja näkyväksi tulemiselle
 • Selkeyttä siitä, siihen, kuka olet, mistä olet tulossa ja minne menossa
 • Mahdollisuuden nähdä ja tiedostaa itsesi uusin silmin, niin ulkoisesti kuin sisäisesti
 • Muutoksen omassa ajattelussasi itseäsi kohtaan
 • Lempeyttä, hyväksyntää ja armollisuutta 
 • Pysähtymisen arjen keskellä
 • Voimauttavan kuvauskokemuksen
Yhdessä koemme...
 • Rentoa yhdessäoloa yhdenvertaisina ihmisinä
 • Dokumentaarista valokuvaamista valitsemassasi paikassa
 • Keskustelua, kysymyksiä ja erilaisia tehtäviä elämästäsi ja sinusta. Toimin sinulle peilinä, kuuntelijana ja hyväksyvän katseen välittäjänä. Tuen sinua myös sydämelläni ja intuitiollani.

Polku minuun on enemmän kuin valokuvaus

"Kuvattavana oleminen on ollut aina itselleni keino purkaa erilaisia tuntemuksia. Tämä kuvaus pureutui asiaan vielä syvemmälle."

"Koska tuossa kuvauksessa käytiin paljon asioita läpi, niin kuviin tulee paljon sellaista, mitä ei tavallisessa valokuvauksessa tule esiin. Siksi minusta hymyilevätkin kuvat tuntuvat erilaisilta."

Tule nähdyksi ja kuulluksi!

Näin sinun matkasi kulkee kanssani:

Otat minuun yhteyttä

Kun otat minuun sitten yhteyttä, aloitamme matkasi sopimalla ajan ensimmäiselle puhelullemme.

 

Puhelu I ja ohjeet

Tämän 30 min puhelun aikana tutustumme toisiimme, käymme läpi toiveitasi tapaamiselle ja sovimme kuvausajan ja -paikan. Puhelun jälkeen saat sähköpostitse ohjeet tulevaan tapaamiseemme: kuvaukseen valmistautumiseen sekä ennakkokysymykset, joiden avulla ajatukseksesi lähtevät työstämään itseäsi jo eteenpäin.


 Lähetän sinulle myös laskun tai ensimmäisen erän siitä.

Tapaaminen

Hetkessä elämistä, hauskuutta, vakavuutta ja itseensä sukeltamista erilaisten kysymysten ja tehtävien avulla. Tapaamisen kesto on n. 1,5h. Tapaamisen aikana sinusta syntyvät keskustelumme ohessa dokumentaariset valokuvat.

Kuvien toimittaminen

Noin viikon päästä tapaamisestamme sähköpostiisi kilahtaa muutama kuvamaistiainen, jotta saat pienen vinkin tulevista kuvista.


Koko kuvagalleriasi saat nähtäväksi noin 2-3 viikon päästä. Samalla saat myös kuvistasi koostetun videon sekä työkirjan kuvien katsomiseen ja kuvien herättämien ajatusten ja tunteiden peilaamiseen.


Sovimme samalla ajan toiselle puhelulle.

Puhelu II

Puretaan ja vedetään yhteen läpikäymääsi matkaa, sen tuomia kokemuksia ja siitä heränneitä ajatuksia. Kesto 30 min.

Olen tavoitettavissa sähköpostitse missä tahansa vaiheessa, jos sinulle herää jotain kysyttävää!

Olet ainutlaatuinen ja arvokas juuri tuollaisena!

voimauttava kuvauselämys - löydä uusi perspektiivi itseesi

Valokuvan pariin ja sen tuomiin muistoihin voit palata aina uudelleen ja uudelleen. Mitä useammin ja mitä pidemmän aikavälin päästä kuvan ottamisen jälkeen kuvaa katsot, pystyt löytämään itsestäsi uusia puolia ja näkökulmia itsesi hyväksymiseen. Tapasi katsoa kuvia ja itseäsi muuttuu.

Ihan kuten olet oppinut katsomaan itseäsi negatiivisessa valossa, opit hyväksymään ja katsomaan itseäsi myös positiivisessa valossa.

"Kuvaajana Jaana on keskusteleva tarinankertoja. Kuvaustunnelma oli kiireetön ja rauhallinen."

"Kuvasit minut kauniisti ja herkästi. Ihmisenä kuuntelet, olet rauhallinen, ajatteleva ja välittävä."

"Kuvauksen jälkeen tunteista tuli jollain tapaa konkreettisempia, jolloin ne ovat helpommin käsiteltävissä ja hyväksyttävissä."

Polku minuun sisältää


Keskustelevan tapaamisen ja kuvaushetken

Tapaaminen sinun valitsemassasi paikassa kestää n. 1,5 tuntia. Sen aikana ehdimme käydä läpi ja purkaa monipuolisesti elämääsi, sen huippuhetkiä ja kipukohtia. Saat uutta perspektiiviä itseesi ja elämääsi. Keskustelun ohessa syntyvät dokumentaariset valokuvat sinusta.


Runsaasti kuvia sinusta

Kuvauspakettiisi kuuluu koko kuvagalleria: 30-40 dokumentaarista kuvaa digitaalisena. Runsas kuvamäärä takaa sen, että sinulla on mahdollisuus tutustua myös niihin puoliin itsestäsi, jotka eivät ole heti sinulle tuttuja.


Yhteinen matkamme kestää vähintään 2-3 kuukautta. Matka itsesi kanssa kaiken läpikäymäsi asioiden tiimoilta jatkuu vielä pidempään. Se saattaa aloittaa itsessäsi suuremman muutosprosessin tai se voi lopettaa ja vetää yhteen viime aikoina käymiäsi asioita. Kaikki on kiinni sinusta ja siitä, mitä olet valmis sallimaan ja näkemään itsessäsi.

Astu kameran eteen kertomaan tarinasi ja löydät armollisemman näkökulman itseesi!

hinta 790 €.

Tarjoan sinulle tutustumispuhelun riskittömästi. Jos sinulle tulee tunne, ettet halua jatkaa kanssani, voit lopettaa matkasi puhelun jälkeen eikä sinun tarvitse maksaa mitään. 

Voit maksaa kuvauksen halutessasi erissä.

 • Hinta sisältää matkakulut 15 km Seinäjoelta. Ylimenevät kilometrit 0,43€/km.
 • Kuvaus tulee olla maksettu kokonaisuudessaan ennen kuvien luovutusta.
 • Sinulla on mahdollisuus tilata kuvatuotteita ja lisäkuvia erillisen hinnaston mukaan.
 • Saat kuviin käyttöoikeuden henkilökohtaisessa käytössä.

Bonuksena saat


2 * 30 min puhelun

Käymme matkaasi läpi ennen kuvauksia ja niiden jälkeen. Näin saat tarvittavan tuen ajatustesi tueksi ja läpikäymiseksi matkallasi. Molempien kesto on 30 min. 


Arvo 97€.

Työkirjan kuvien katsomisen avuksi

Kun kuvasi ovat valmiit, saat niiden mukana työkirjan. Sen avulla voit peilata kuvista heränneitä ajatuksia ja kokemaasi.

Ne auttavat sinua katsomaan kuviasi objektiivisemmin, etäännyttämään sinua itsestäsi ja löytämään uusia näkökulmia kuvien sisältöön.

Arvo 47€.

Videon matkastasi

Kokemuksesi viimeistelee tarinasi kokonaisuudessaan kertova video kuvistasi. Videon avulla kuvistasi tulee tarina - voit luopua yksittäisten kuvien arvostelusta ja keskittyä siihen matkaan, jonka teit itsesi kanssa. 


Arvo 159€.

Bonusten arvo on yhteensä 303€!

Ota askel eteenpäin itsesi kanssa!

Haluatko antaa kuvauksen lahjaksi? Laita viestiä, niin saat lahjakortin!

Johdatan sinut oman tarinasi äärelle - kohti lempeää hyväksymistä ja voimaantumista!

Hei, olen Jaana!

Kiinnostuin ihmismielen ajatusmalleista, itsensä hyväksymisestä ja ihmisenä kasvamisesta jo yli 10 vuotta sitten. Opiskeltuani valokuvausta tuo intohimo löysi parinsa valokuvasta. Tänä päivänä haluan auttaa yhdessä valokuvan kautta sinua näkemään itsesi hyväksyvästi ja voimaannuttavasti sekä tuoda esille, millainen voima tarinassasi on.

Sydäntäni lähellä on dokumentaarinen kuvaustapa, sillä se antaa jokaiselle jo lähtökohtaisesti olla oma itsensä. Sellaisena haluan sinut kuvata! Aitona, rehellisenä ja rohkeana.

Tutustutaanko lisää? Varaa ilmainen 30 min puhelu, niin katsotaan, miten voin auttaa sinua!

error: Sisältö on suojattu.