Hetkiä rakkaiden kanssa

Onko sinulla sellaisia tärkeitä ihmissuhteita, joita et ehdi vaalia niin niin usein kuten haluaisit?


Kenen kanssa haluaisit pysähtyä ja viettää laatuaikaa?


Kenestä sinulla ja sinun kanssasi on liian vähän kuvia?

 

Tule vaalimaan näitä suhteitasi "Hetkiä rakkaiden kanssa" -teemakuvauspäiviin!


Järjestän kevään ja kesän aikana eri ihmissuhteisiin keskittyviä kuvauspäiviä Seinäjoella. Jokainen tarjoaa teille yhteisen hetken laatuaikaa, keskittyen pohtimaan ja vahvistamaan teidän välistä yhteyttä ja suhdettanne. Kuvaushetki on rento ja leikillinen. Luvassa onkin erilaisia yhteyttä syventäviä tehtäviä, joilla pääsette luomaan teidän suhteenne näkyväksi. Muistoksi saatte ihanat dokumentaariset kuvat hetkestänne!UPEAA, haluan kuulla lisää! 

Liittymällä odotuslistalle, pääset kuulemaan kuvauksista lisätietoja ennen muita. Kuvauksiin on rajattu määrä paikkoja, joten odotuslistalta pääset varaamaan aikasi ensimmäisenä ennen kuin paikat aukevat muille varattaviksi!

Liittymällä Hetkiä rakkaiden kanssa-odotuslistalle hyväksyt, että voin lähettää sinulle tietoa, vinkkejä ja tarjouksia. Yhteystietojasi ei koskaan luovuteta edelleen kolmansille osapuolille. Viestien vastaanottaminen ei velvoita sinua mihinkään. Voit poistua listalta koska vain sähköpostin lopussa olevasta "Poistu listalta"-linkistä.
Lisäksi hyväksyt tietosuojaselosteen.

Valokuva on tallenne elämästäsi, ihmissuhteistasi ja siitä, että olet täällä. anna sen tuoda näkyväksi sinut ja teidät!

Oli ihanaa tulla kuvattavaksi kahdestaan keskimmäisen lapsen kanssa ja tarjota hänelle jotain omaa erityistä ja yhteistä äidin kanssa. Itseäni ilahdutti kuulla lapsen vastauksia Jaanan kysymyksiin, jotka liittyivät kivoihin yhteisiin muistoihin ja asioihin, joita tytär minussa näkee ja arvostaa. Teini-ikää lähestyvältä kun ei usein arjessa sellaisia kuule.

                        anne

Copyright 2021 - Jaana Kotoneva - Tietosuojaseloste

error: Sisältö on suojattu.