tunnista minakuvasi lataus

Tervetuloa Tunnista minäkuvasi-työkirjan pariin!

Linkki työkirjaan ja sen ohjeisiin on nyt saapumassa myös sähköpostiisi. Jos sitä ei näy 15 minuutin sisään, tarkista roskapostisi. Lisää myös osoitteeni luotettavien lähettäjien listalle, niin jatkossa viestit löytyvät oikeasta paikasta!

Lue lisää alta! 

Upeaa, että olet mukana!

On todella hienoa, että olet valmis ottamaan uusia askeleita itsesi kanssa. Se ei ole todellakaan itsestään selvää eikä aina edes helppoa. Siksi olen rinnallasi matkallasi, joka on alkanut jo jokin aika sitten, ja jatkuu vielä tämän jälkeen. Loppujen lopuksi, emmehän ole koskaan valmiita.

Tulen kertomaan sinulle seuraavien päivien aikana, millaisia esteitä ja tunteita saatat kokea, kun lähdet muuttamaan minäkuvaasi ja kyseenalaistamaan omia ajatuksiasi.

Tulet oppimaan myös, miten voit päästä vielä syvemmälle uskomuksiisi. Odotan jo innolla!

Mutta sitä ennen - palataan työkirjasi pariin!

Kun lähdet tekemään tätä työkirjaa, pohdi alla olevia asioita. Päivän mittaan meillä käy mielessä kymmeniätuhansia ajatuksia, joista monet koskevat itseäsi:

  • omaa osaamistasi tai sen epäilyä
  • itsesi arvostamista tai arvostamattomuutta
  • unelmiasi tai niiden syrjään laittamista
  • iloa tai pettymyksiä
  • ulkonäköäsi

Ajatukset vilahtavat niin nopeasti ohi, ettet ehdi välttämättä niistä saada kiinni, kun ajatus on jo hävinnyt. Ajatuksen tuoma tunne sinulle on kuitenkin saattanut jäädä. Itsesi vähättely, kritisoiminen ja aliarvostaminen tekee olosi kurjaksi, joskus huomaamattakin. Lisäksi ne estävät sinua saavuttamasta sellaisia asioita, joita paremmalla itsetunnolla sallisit itsellesi ja uskaltaisit toteuttaa. Uskaltaisit ja haluaisit toteuttaa siksi, koska kokisit olevan niiden arvoinen.

Kenties uudet vaatteet, kengät, huulipuna, lomamatka yksin, retriitti tai jotain muuta, mistä olet jo pitkään haaveillut?

Jos ajattelet itsestäsi paljon vähätteleviä ajatuksia, et todennäköisesti tunne oloasi suoranaisen riemastuttavaksi.

Kiinnitä tulevina päivinä myös huomiota näihin ajatuksiin itsestäsi. Mistä (tunteista) ne oikein kumpuavat?

”Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate.”

 - Carl Jung

Kun olet tehnyt työkirjan, laita mulle viestiä jaana @ jaanakotoneva.fi ja kerro, mitä ajatuksia sinulle heräsi. Oli se mitä vain  - kuulen mielelläni, niin osaan sen jälkeen auttaa sinua vielä lisää!

Mutta nyt - anna itsellesi hetki keskittynyttä aikaa työkirjan parissa!

error: Sisältö on suojattu.