Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tietosuojalaki 5.12.2018/1050 mukainen tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste on päivitetty 1.4.2021.

REKISTERINPITÄJÄ

Nimi: Jaana Kotoneva
Laskutus Free-laskutus Oy:n kautta
Osoite: Pappilantie 6C11, 60200 Seinäjoki
Sähköpostiosoite: jaanakotoneva@hotmail.com
Puhelinnumero: 0400 982873

REKISTERIN VASTUUHENKILÖ

Nimi: Jaana Kotoneva
Yhteystiedot: jaanakotoneva(a)hotmail.com tai 0400 982873

REKISTERIN NIMI

Jaana Kotonevan asiakasrekisteri.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Tietojasi käsitellään palvellaksemme sinua paremmin asiakas- tai yhteistyösuhteen aikana ja sen jälkeen. Henkilötietojasi voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:

  • asiakassuhteen ylläpito, hoitaminen ja kehittäminen
  • palvelujen toteuttaminen, tarjoaminen ja kehittäminen
  • asiakas- ja kävijätapahtumien varmentaminen
  • asiakaspalvelun, toiminnan ja sivustojen kehittäminen
  • tuotteiden ja palvelujen markkinointi sekä tietojen tilastointi ja analysointi
  • jälleenmarkkinointi käyttäen Facebookin, Googlen ja sähköpostimarkkinointiin tarkoitettuja työkaluja

Rekisteri koostuu erilaisten tuotteiden ja palvelujen ostamisen, maksuttomien oppaiden tai konsultointipuheluiden tilaamisen kautta postituslistalle liittyneistä käyttäjistä. Rekisterin henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin käyttäjiin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon.

Sinua saatetaan tiedottaa uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Yritys voi myös lähettää sähköpostin välityksellä suoramarkkinointi-, mielipide-, markkinointitutkimusmateriaalia ja/tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin.

KERÄTTÄVÄT TIEDOT

Käyttäjänä sinusta voidaan kerätä seuraavia tietoja:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Sijainti
  • Asiakassuhteen ylläpitoa koskevat tiedot; laskutus- ja maksutiedot, tilaustiedot, asiakaspalautteet, yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaukset, peruutustiedot
  • Yritysasiakkaan henkilö- ja/tai yritystiedot
  • Käyttäjän käyttötiedot kotisivuilla evästeiden kautta, kuten esimerkiksi linkkien klikkaaminen, sivut tai postaukset joilla vierailet, toimintojen ajankohta. Evästeiden avulla kerättävillä tiedoilla ei voida tunnistaa yksittäisiä käyttäjiä.

Sähköpostilistalle liittynyt käyttäjä voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin kirjeessä mainitun linkin kautta. Linkki on joko englanninkielinen (unsubscribe) tai suomenkielinen (poistu listalta).

TIETOLÄHTEET

Henkilötiedot saadaan sinulta palvelua käyttäessäsi; kun ostat tuotteen tai palvelun, ilmoittaudut sähköpostilistallemme viikkokirjeen tai maksuttoman oppaan kautta, ilmoittaudut toimintaan ajanvarausjärjestelmän, verkkokurssien tai ilmoittautumislomakkeen kautta, liityt ilmaisiin haasteisiin, workshoppeihin, kilpailuihin tai arvontoihin. Jos olet potentiaalisen yrityksen edustaja, saatamme kerätä tietosi julkisesti verkossa, esimerkiksi yrityksesi kotisivuilta. Tietoja saadaan myös evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

MAKSULIIKENTEEN TIEDOT

Laskut lähetetään Free-laskutus Oy:n laskutusohjelman kautta maksettavaksi tilisiirrolla. Tilatessasi kuvatuotteita ulkopuolisen palveluntarjoajan kautta (www.kuvatilaus.fi), maksutiedot jäävät maksujenvälityksestä vastaavan yrityksen tietoihin.

TIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Käsittelemme tietoja niin kauan kuin tarvitsemme niitä rekisterin tarkoituksen mukaisessa toiminnassa, korkeintaan kuitenkin vuoden, mikäli viestejä ei enää avata. Voit pyytää tietojesi poistamista sähköpostirekisteristä jokaisessa lähettämässämme markkinointiviestissä olevan poistumislinkin kautta.

TIETOJEN LUOVUTUKSET

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle markkinointi,- myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Tietojasi voidaan henkilötietolain sallimissa rajoissa siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitsevalle palvelimelle tallennettavaksi ja käsiteltäväksi rekisterinpitäjän lukuun (Active Campaign, Google forms-kyselylomakkeet, Pixieset-kuvienjakopalvelu, Thrive Themes).

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Fyysisessä muodossa oleva aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Sähköisessä muodossa olevat rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu salasanoilla.

REKISTERISELOSTEEN SAATAVUUS

Sinulla on oikeus tarkastaa, mitä sinua koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu sekä oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Sinulla on myös oikeus vaatia kaikkien itseäsi koskevien tietojen poistamista rekisteristä. Tarkastuspyyntö tulee lähettää osoitteeseen jaanakotoneva(a)hotmail.com.

Tarkastuspyynnön toteuttamisessa suositellaan käytettävän tietosuojavaltuutetun internet-sivuilta saatavaa lomaketta. Tarkastuspyynnössä tulee olla maininta, että pyyntö koskee Jaana Kotonevan asiakasrekisterin rekisteritietoja. Jos tiedoissa on virheitä, käyttäjä voi esittää virheen korjaamista koskevan pyynnön kirjallisesti. Pyynnössä tulee perustella ja yksilöidä tarkasti, mitä tietoa vaaditaan korjattavaksi, mikä käyttäjän mielestä on oikea tieto ja miten korjaus pyydetään tekemään.

Sinulla on oikeus kieltää rekisterin ylläpitäjää käsittelemästä sinua kokevia tietoja suoramainontaa tai muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

YRITYKSEN KÄYTTÄMÄT EVÄSTEET

Kotisivuilla käytetään Google Analyticsin analyysievästeitä. Evästeiden avulla keräämme tietoja siitä, miten ja milloin palveluja käytetään. Tietoja käytetään sivuston kehittämiseen sekä mainosten kohdentamiseen. Evästeiden avulla kerättävillä tiedoilla ei voida tunnistaa yksittäisiä käyttäjiä.

Evästeiden poistaminen

Jos haluat poistaa evästeitä selaimesta tai estää niiden käytön, tutustu selaimesi asetuksiin. Evästeet ovat selainkohtaisia, ja niiden poisto voi vaikuttaa sivuston toimivuuteen.